Skip to main content

© SIM Barcelona. Todos los derechos reservados.
Desarrollado por IndianWebs.

L'Hospitalet de Llobregat

(+34) 930 16 01 17 - (+34) 644 67 07 95

info@simbarcelona.es

Se t’ha trencat l’ordinador, tens problemes de connexió a internet o et vindria bé assessorament per a comprar maquinari o programari? SIM Barcelona presta servei a particulars i professionals a Barcelona i voltants per a donar resposta a tots els problemes d’informàtica i connectivitat amb els teus equips multimèdia.

El nostre treball

Reparació i assistència informàtica a Barcelona per a empreses i particulars

El nostre treball consisteix a ajudar-te en el dia a dia amb el teu material informàtic i multimèdia, garantint la protecció dels teus equips sense que hagis de preocupar-te per res.

Reparació d’ordenadors / Suport i solucions informàtiques

Manteniment de sistemes i xarxes

Auditoria i assessorament informàtic per a empreses

Assistència multimèdia: connexió a internet i perifèrics

Instal·lació, configuració i programació

Neteja d’ordinador, protecció i còpia de seguretat de dades

SIM Barcelona es desplaça a la teva casa o les teves instal·lacions o treballa a distància per control remot

  • Desplaçaments a Barcelona i voltants: acudim a la teva empresa o al teu domicili en tota la província de Barcelona, dins d’un radi de 140 km al voltant de la capital.

  • Assistència remota: també a distància, podem ajudar-te estiguis on estiguis, en l’oficia, a casa teletreballant o fins i tot si estàs de vacances en l’altra punta del món.

Ens encarreguem de tota mena de dispositius electrònics i de tots els sistemes operatius

  • Sistemes operatius: Windows, Mac US, Linux, Windows PhoneiOS, Android
  • Dispositius: PC, Mac, tauleta, telèfon mòbil, impressora, televisió, mòdem i rúter d’internet, parabòlica, consola de videojocs, home cinema, mp3, telefonia VOIP, GPS, càmera de fotos, càmera IP i de videovigilància de totes les marques

SIM Barcelona, una solució experta i eficaç als teus problemes informàtics

Servei professional

Serveis a mesura

Rapidesa d’intervenció

Anticipación de futuras necesidades

Testimoniatges de clients de SIM Barcelona

Alice

Molt professional, eficient i super agradable.
El meu iPhone X no s’encenia i tenia por de perdre totes les meves dades. La pantalla estava bloquejada en el logo d’Apple. Vaig cridar a SIM BARCELONA i ell va treballar sobre això immediat. El meu problema s’ha resolt de manera ràpida i gràcies a ell no vaig perdre cap de les meves dades. Estic extremadament satisfet i feliç. Ho recomanaria a tots

Viviane

He estat molt ben atesa i en un temps rècord. Servei d’alta qualitat.
Empatia i inovación caracteritzen aquesta empresa. Recomano el seu servei a tots.

Fortunat

Ludovic de SIM Barcelona va saber aconsellar-me els productes i ofertes corresponents a les meves necessitats en informàtica. Amb paciència i professionalitat. No dubtin a contractar els serveis de SIM Barcelona.

Cathy

Em habia quedat sense treball just en la quarantena , vaig sol·licitar assessorament a Ludovic de Sim Barcelona per a triar i comprar-me un ordinador potent requerit en una oferta de treball, em va dir on podia aconseguir-ho i als pocs dies ja vaig començar a utilitzar en el meu nou treball! He pogut instal·lar tots els programes de l’empresa i rebre anomenades a distància sense problema de conexio . Ho recomano com a assessor informàtic

× How can I help you?