Skip to main content

© SIM Barcelona. Todos los derechos reservados.
Desarrollado por IndianWebs.

L'Hospitalet de Llobregat

(+34) 930 16 01 17 - (+34) 644 67 07 95

info@simbarcelona.es

Més de 25 anys d’experiència

SIM Barcelona és una empresa que presta serveis informàtics i multimèdia a particulars i professionals a Barcelona i voltants.
Som especialistes en reparació, assistència i manteniment informàtic.

Experts

Anys d’experiència

Projectes

Els nostres tècnics són polivalents i comunicatius i són capaços de resoldre una avaria d’un ordinador Mac o PC, arreglar un portàtil, una CPU o ajudar-te amb qualsevol equip electrònic o informàtic.

Compraràs material multimèdia i necessites consell?

Estarem encantats de compartir amb tu els nostres coneixements sobre les últimes innovacions tecnològiques. I si necessites una mica més d’ajuda, *SIM Barcelona s’encarrega també d’instal·lar, configurar i connectar els teus equips informàtics.

Estalvia temps i gana tranquil·litat, estàs en mans dels millors tècnics de Barcelona!

SIM Barcelona, el teu servei d’informàtica a Barcelona

Als professionals, el nostre servei de suport informàtic els ofereix la possibilitat de comptar amb personal d’alt nivell i amb les millors tecnologies al millor preu. Així podràs aprofitar els avantatges de poder comptar amb un equip especialitzat i amb els millors procediments del sector, sense perdre de flexibilitat en el funcionament de la teva empresa. En confiar a SIM Barcelona la gestió i el manteniment informàtic de la teva empresa, podràs concentrar-te en el desenvolupament i creixement de la teva activitat amb total tranquil·litat.

Àmbit de treball d’assistència i manteniment informàtic

El nostre equip de reparació d’ordinadors, en empreses o a domicili, es desplaça per la ciutat i la província de Barcelona, en llocs com a L’Hospitalet, Sant Just Desvern o Sant Cugat del Vallès. En funció de l’avaria, t’oferim igualment un servei d’assistència informàtica remota.

El nostre personal parla castellà, català, anglès i francès. Així que no hi haurà pèrdua a l’hora de seguir les seves explicacions.

Equip de SIM Barcelona

Julián Laboury

CEO – Expert en maquinari i programari

“La informàtica és la meva passió. Les persones, la meva prioritat. La velocitat i la seguretat són el meu compromís.»

Harold Albors Romero

Especialista en xarxes

«Apassionat de les noves tecnologies i la informàtica amb més de 25 anys d’experiència en el sector i sempre aprenent…»

Christian Ravohangy

Tècnic informàtic de maquinari i programari

“Vaig provar per primera vegada la informàtica quan tenia 10 anys. El que sent un passatemps, s’ha convertit en una passió, una formació i ha acabat sent el meu treball.»